Over ons

Onderhoud van uw huis of bedrijfspand is van alle tijden. Gedegen onderhoud, een opfrisbeurt of een adequate afwerking van uw onroerend goed is niet alleen een must maar ook een uitstekende investering. Ook in economisch mindere tijden is het zaak om op gezette tijden van de diensten van de vakschilder gebruik te maken.

Peter Ras Schilderwerken is zo’n vakbedrijf. Het bedrijf bestaat sinds 2019 en is in Zwolle gevestigd. Ik ben voor mij zelf begonnen na 16 jaar gewerkt te hebben bij schildersbedrijf Porte bv. Ik wou graag een volgende stap zetten en ook door veel vraag van kennissen en familie  toch de stap genomen!

Peter Ras Schilderwerken is een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf u kunt mij treffen bij particulieren, vereniging van eigenaren, monumentale panden en kantoren en alle soorten bedrijven. Ik ben werkzaam rond en om de omgeving van Zwolle. U kunt bij mij rekenen op top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om schilderwerk binnen of buiten, beglazing of behangen. Bij Peter Ras Schilderwerken bent u aan het juiste adres.

Laat uw huis verfaaien door Peter Ras Schilderwerken.